Referencer

Her er et lille udsnit af  tilbagemeldinger fra nogle få at mine klienter 

For tre år siden var vi i den situation

"For tre år siden var vi i den situation, at vores, dengang 10 årige, datter udviklede en form for angst, der gjorde, at hun ikke turde lægge sig til at sove om aftenen. Fra at have været en helt normal og sund pige med mod og lyst på livet, udviklede hun sig i løbet af et halvt år til at være en pige, der sagde nej til venindeovernatninger både ude og hjemme, til at være en træt bange pige, der aldrig fik nok søvn.
Vi, som forældre,  prøvede stort set alt, hvad vi kunne fra pædagogisk sans, tålmodighed, kærlighed og forståelse men så sandelig også til afmagt, irritation og ængstelse.
Set i bagklogskabens klare lys forsøgte vi alt for lang tid selv at klare den opståede angst.
Vi kom heldigvis i forbindelse med dig, Lone, og via din tankefeltterapi og flere samtaler kom vores datter langsomt ud af angsten.
Det tog tid, men vi så hele tiden små fremskridt.  I dag lever hun som 13 årig et helt normalt liv igen med overnatninger, veninder og helt almindelig søvn."

Tak af hjertet❤️
 

Jeg giver Lone min varmeste anbefaling.

"Vi har et godt samarbejde med Lone Laudrup omkring vores patienter med tandlægeskræk. I løbet af 1-2 behandlinger med bla Tankefeltterapi bliver vores patienter i stand til at klare den nødvendige tandbehandling og alle udtrykker stor tilfredshed med Lones måde at behandle på. Flere har samtidig oplevet at få hjælp til, at andre problemer er blevet løst ved Lones terapi, bla højdeskræk og flyskræk."
Hanne Ladekarl

Tak Lone, for at du hjalp med at finde lyset igen

"Kærlig og ærlig kommunikation
Mit udgangspunkt for livet er, at intet kan stå alene. Når jeg bliver præsenteret for den perfekte entydige teori, stopper jeg op og takker pænt nej.
Alt skal have et modstykke at læne sig op af, en medspiller at supplere med. Som yin og yang.
Netop derfor har det, for mig, været en succes og utroligt givende at komme hos Lone. Den unikke kombination af TFT og psykoterapi, har bidraget til både indsigt og forløsning. 
Ved hjælp af den psykoterapeutiske tilgang har vi sammen fundet ind til mine problemers essens, og har derefter med det samme haft mulighed for med TFT at forløse disse.
Når dette så er sagt, står der en ting tilbage at sige. Det er, at uden den kærlige og ærlige kommunikation Lone imødekom mig med, var jeg ikke nået frem til de resultater, som jeg gjorde. Lone skabte et trygt sted for frigivelsen af blokeringer, forhindringer og hvad der eller forhindrede mig i at LEVE."
Kærligst fra Helle

Tusind tak.

"Vi var 6 piger på tur til Nice. De 3 af os var taget på tur sammen i en bus.
Pludselig i et kryds, gav de et voldsomt ryk i bussen og vi blev kastet frem og bussen ind til siden.
Det viste sig, at flere biler var kørt sammen og kastet rundt i krydset, vi 3 var ikke kommet noget til, men chaufføren kom til skade.
Vi steg chokerede ud, det var rent kaos og en masse mennesker, politi og ambulancer var der.
Det der så mest alvorligt ud var en bil der nærmest var kørt op i et træ, ud af den blev trukket en mand, som var kommet slemt til skade.
Da vi kom til hotellet mødtes vi med de 3 andre, deriblandt Lone Laudrup,
Hun kikkede på mig og spurgte om jeg havde det skidt, jeg kunne kun svare at det havde jeg. Hver gang jeg lukkede mine øjne så jeg det billede af træet, bilen og den tilskadekomne.
Hun tilbød at behandle mig. Så jeg sad i en seng i Nice og oplevede, at det billede der havde printet sig fast på nethinden forsvandt. Hun spurgte mig efter behandlingen : Hvad ser du nu og mit svar var: Et træ med grøn krone. Et smukt syn.
Nu her snart 4 år efter, kan jeg stadig ikke finde det grimme billede.
Jeg må sige at miraklernes tid er ikke forbi endnu og jeg er Lone dybt taknemmelig for, at hun så hurtigt, roligt og professionelt behandlede mig."
Kærlig hilsen Jytte Hansen

Jeg kan varmt anbefale Heartline.

"I forbindelse med en depression gik jeg hos Lone og må sige, at jeg efter ganske få gange følte mig helt anderledes let indeni.
Da jeg startede var jeg på antidepressiv medicin og behandlingerne hos Lone gjorde, at jeg lynhurtigt kunne trappe ud af den. Lone er udover at være et fantastisk varmt og empatisk menneske, også yderst kompetent fagligt."
Janne Høgh

Lone ved præcist hvad hun har med at gøre, det gør at man føler sig fuldstændig tryg.

"Mange års følelser af sorg og vrede kan på et øjeblik kureres med TFT.
Historikken kan ikke fjernes, men hele oplevelsen sidder ikke længere og vejer tungt i kroppen, det er jo fantastisk at man med så enkelt/hurtigt et middel kan kurerer rigtige mange ting.

Lone guider med sine mange års erfaring, på en super professionel måde igennem forløbet.
Har også modtaget healing, inden jeg skulle på en 1000 km lang Camino vandring, blev ikke syg på noget tidspunkt, selvom jeg her blev udsat for store temperatur skift.
Jeg kan kun give Lone mine bedste anbefalinger, enten om det drejer sig om TFT eller at få boostet kroppen med healing inden en større udfordring."
Annette Bruun

Lone er en troværdig og meget dygtig psykoanalytiker og TFT- terapeut – jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger videre.

"Lykkepiller eller Tankefeltterapi? 
I en lang periode har jeg været oppe og nede med lidt for mange opgaver både på arbejdet og privat. Men bægeret flød over, da jeg efter en kort periode mistede en nær ven.
Jeg har løbende ignoreret min tilstand med Panodil og sovemiddel, og egentlig altid følt mig stærk nok til selv at klare tingene og som regel har det også gået. Men jeg måtte konstatere at batterierne ikke længere kunne oplades og uden yderligere varsel, gik jeg ned med stress fra den ene dag til den anden og jeg lukkede ned for kontakt til min omverden. Min læge ordinerede mig straks lykkepiller. Det kunne jeg ikke acceptere og tænkte på alternative muligheder.
Heldigvis kunne Lone, som jeg har kendt igennem mange år, hurtigt gennemskue min situation og fik mig i behandling med TFT.
Jeg har ialt fået 3 behandlinger med TFT og mine nære venner og familie (især min læge) som har været bekymret for mig, var uforstående overfor hvor hurtigt jeg kom på benene igen med kun 3 TFT behandlinger og efterfølgende 5 healing behandlinger, som løftede mit immunforsvar. Idag ca. 6 måneder efter har jeg det fantastisk.
Malene Kristensen